Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083661_679.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Ενέργειες Δικηγόρων

Σε αυτή την ενότητα ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τις ενέργειες που πραγματοποιούν τα Δικηγορικά Γραφεία που εμπλέκονται στην υπόθεση.



Εκδίκαση Ασφαλιστικών Μέτρων από το γραφείο του κου Λυκουρέζου Εκτύπωση E-mail

Η εκδίκαση της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το δικηγορικό γραφείο του κου ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ σε βάρος της Τράπεζας Citibank προσδιορίστηκε να εκδικαστεί την 11.3.2009 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Παράλληλα, δε, προς την αναμενόμενη εκδίκαση της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων το γραφείο του κου Λυκουρέζου προχωράει στην σύνταξη και υποβολή αγωγών κατά της τράπεζας Citibank για τον καθένα εξ υμών.

 
Εκδικάστηκαν οι αιτήσεις προσωρινής διαταγής κατά της CITIBANK Εκτύπωση E-mail

Εκδικάστηκαν στις 9.12.2008 οι αιτήσεις προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν εκ μέρους πελατών τους τα δικηγορικά γραφεία του κου ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ (για 134 επενδυτές) και του κου ΚΟΚΚΙΝΟΥ (για 24 επενδυτές). Στη συζήτηση, παραστάθηκε και το δικηγορικό γραφείο του κ.Κόκκα, εκ μέρους 37 επενδυτών.

Παρουσία μεγάλου αριθμού καταθετών παρουσιαστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στις 9 Δεκεμβρίου 2008 οι αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης κατά της Τράπεζας  Citibank που κατατέθηκαν από τα δικηγορικά γραφεία των κ. Κόκκινου καί Λυκουρέζου γιά λογαριασμό 160 περίπου καταθετών. Κατά την διάρκεια της προκαταρτικής συζήτησης προσωρινής διαταγής -η οποία τελικά δεν χορηγήθηκε- καί η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα εξήχθησαν πολύ σημαντικά καί χρήσιμα συμπεράσματα γιά τις θέσεις καί την γραμμή της τράπεζας οριοθετώντας έτσι τις συνιστώσες γιά τα επικείμενα δικαστικά βήματα. Τελικά ο πρόεδρος του Δικαστηρίου προσδιόρισε την δικάσιμο των Ασφαλιστικών μέτρων γιά την 11η Μαρτίου 2009 ενώ επίκειται καί δεύτερος κύκλος καταθέσεων αγωγών κατά της Τράπεζας συγκεκριμενοποιώντας καί σφίγγοντας έτσι τον κλοιό γύρω από αυτήν. 

Ο επόμενος κύκλος δικογράφων πρέπει να είναι εξ ίσου μαζικός προκειμένου να διατηρηθεί μία υπολογίσημη βαρύτητα αλλά και ουσιαστική πίεση διαπραγμάτευσης. Γιά τον σκοπό αυτό καλούνται όλοι οι καταθέτες/επενδυτές κάτοχοι προιόντων LEHMAN που δεν έχουν ακόμη προσφύγει στην δικαιοσύνη να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν (με ελεύθερη επιλογή του δικηγόρου της αρεσκείας τους), αφού δεν προβλέπεται στην χώρα μας ΚΑΜΙΑ αυτόματη δικαστική αποζημίωση παθόντων χωρίς να υπάρχει αίτημα δικαστικής προστασίας (μέσω κάποιου δικογράφου) από το συγκεκριμένο άτομο. (όπως π.χ. στις ΗΠΑ)

 
Ασφαλιστικά Μέτρα κατά τις CITIBANK από το Δικηγορικό Γραφείο του κου Κόκκινου Εκτύπωση E-mail

Στις 4 Δεκεμβρίου 2008 το Δικηγορικό γραφείο του κου ΚΟΚΚΙΝΟΥ κατέθεσε αίτηση συντηρητικής κατασχέσεως ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών γιά έναν αρχικό αριθμό 25 επενδυτών καί με αιτούμενο συνολικό ποσόν 3.500.000 Ευρώ. Το δικόγραφο αυτό συνοδεύεται από αίτημα προσωρινής διαταγής το οποίο θα συζητηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 14:00 ενώ έπεται δεύτερη φάση κατάθεσης καί άλλων δικογράφων.

 
Ασφαλιστικά μέτρα κατά τις CITIBANK από το Δικηγορικό Γραφείο του κου Λυκουρέζου Εκτύπωση E-mail

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2008, το Δικηγορικό Γραφείο του κου ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ κατέθεσε αιτήση συντηρητικής κατασχέσεως ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών γιά λογαριασμό 134 επενδυτών και για αιτούμενο συνολικό ποσό περί τα 9.500 εκατομμύρια Ευρώ. 

Θα ακολουθήσουν και άλλα σχετικά δικόγραφα σε μία δεύτερη φάση σύντομα. Το αίτημά για προσωρινή διαταγή θα συζητηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 14.00.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να δημιουργηθεί, κατά το δυνατόν, ευνοϊκότερο κλίμα για την αποδοχή της αιτήσεώς μας, παρακαλούμε να παρευρεθείτε την ως άνω ημέρα και ώρα στο κτίριο 5 του Πρωτοδικείου Αθηνών (Πρώην Σχολή Ευελπίδων).

 
Αναφορά ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Εκτύπωση E-mail

Στις 19/11/2008 το δικηγορικό γραφείο του κου Λυκουρέζου κατέθεσε αναφορά ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η ως άνω Αναφορά διαβιβάστηκε στην Διεύθυνση Παρακολούθησης και Ελέγχου Συναλλαγών Κεφαλαιαγοράς και στην Διεύθυνση Χορήγησης Αδειών και Εποπτείας Φορέων της Κεφαλαιαγοράς προς μελέτη και επεξεργασία.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 31 - 38 από 38

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr